Selecteer een pagina

Promotie

Sranan Media levert alles op het gebied van reclameproducten, promotieartikelen en relatiegeschenken. Van balpennen, bedrukte T-shirts tot rol banners en aanstekers en billboards. Van ontwerp tot eindproduct.

Design

Op het gebied van grafische vormgeving en DTP staan wij ons mannetje. Zo zijn wij in staat om een krant, brochure, folder of magazine met zowel redactie, foto’s en advertenties drukklaar aan te leveren. U hebt er geen omkijken naar. Een goede huisstijl straalt uit waar u voor staat. En, zeker zo belangrijk, een goede huisstijl biedt uw organisatie de mogelijkheid om zich te onderscheiden en te profileren.

Geef uw organisatie de vorm die erbij past. Wij zijn u hierbij graag behulpzaam. Ook voor uw advertentie, logo ontwerp en logo restyling en webdesign kunt u bij ons aankloppen.

Print

Van concept tot eindproduct

Hebt u flyers of folders nodig voor uw promotie activiteiten? Sranan Media verzorgt de volledige productie vanaf ontwerp, druk tot de bezorging.

Wij maken dan ook het ontwerp voor u met het materiaal dat u aanlevert. Scherp geprijsd, makkelijk, snel en professioneel.

Neem vrijblijvend contact op!